gunst-slide-badkamers-2

Specialist in badkamers verbouwen

Een renovatie van een verouderde badkamer valt of staat met een goede voorbereiding, vakkundig uitgevoerd installatie- en tegelwerk, inclusief een professionele eindafwerking. Als wij uw badkamer aanpakken, dan pakken we ook alles wat daarbij komt kijken aan. Wij zorgen dus ook voor de tegelzetter, stukadoor,etc. Alles onder één dak, dat is het van A tot Z-principe van GUNST Warmtetechniek uit Den Haag. 

Uw nieuwe badkamer

Of u nu een grote of kleine badkamer heeft, een groot of klein budget, wij halen het maximale uit de beschikbare mogelijkheden en middelen. Voor elk budget kunnen wij een totale badkamer met sanitair van goede kwaliteit realiseren volgens ons GUNST van A tot Z-principe. Samen met u maken we eerst een ontwerp. Daarbij informeren wij u over het actuele gangbare sanitair, tendensen in design, verwarmingsmogelijkheden, etc. Zijn aan de hand van de ontwerpen de beslissingen genomen, dan kan de eigenlijke renovatie beginnen met sloop en afvoer van oude badkamermaterialen, het realiseren van professioneel geplaatst leidingwerk, juiste plaatsing van alle sanitair, goede riolering en ventilatie, (vloer)verwarming, (design)radiatoren en strak tegelwerk.

Vervangen sanitair

Naast complete renovaties doen wij uiteraard ook (gedeeltelijke) vervanging of reparatie van uw bestaande toilet, douche, wastafel of bad. 

Voor renovatie van uw badkamer is GUNST Warmtetechniek uit Den Haag de juiste partner voor u. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer te bespreken. Tevens bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom aan de Margaretha van Hennebergweg 61B in Den Haag.

Neem contact op
Top