Installatie vloerverwarming tot radiatoren in Den Haag en omgeving

Ultiem warmtecomfort staat bij ons hoog in het vaandel. Door de juiste cv-ketel, vloerverwarming en/of radiatoren te installeren, zorgt GUNST Warmtetechniek altijd voor een aangenaam klimaat in huis. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woning of bedrijfspand! Vervolgens nemen wij de complete installatie van uw centrale verwarming u uit handen. Onze installateurs zijn werkzaam in en om Den Haag.

Advies

Een gedegen advies is belangrijk bij een grote investering zoals een cv-ketel of vloerverwarming. Wanneer u bijvoorbeeld tegelijk wilt kunnen douchen en afwassen, is het belangrijk dat hier de juiste cv-installatie tegenover staat. Wij zien erop toe dat uw centrale verwarming en warmwatervoorziening zorgt een aangenaam klimaat en voldoet aan alle normen en milieueisen.  

Deskundige installatie

De erkende installateur van GUNST Warmtetechniek zorgt voor een nette en vakundige installatie van uw cv-ketel, radiatoren, convectoren en/of vloerverwarming. Laat uw cv-installatie ook regelmatig onderhouden, zodat u jarenlang profiteert van een aangenaam klimaat in huis of kantoor. Hierdoor worden ook eventuele problemen tijdig opgemerkt en hoge reparatiekosten voorkomen. Uiteraard staan we bij problemen, zoals een storing aan uw cv-ketel altijd voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Onze deskundige installateur geeft u graag vrijblijvend advies aan huis. Tevens bent u op afspraak van harte welkom in ons adviescentrum aan de Leggelostraat 57 in Den Haag.

Neem contact op 


Top