slides-tabafbeelding-maatwerk-def

De maatwerk radiatoren van Zehnder

De mogelijkheden van de Zehnder maatwerk radiatoren zijn grenzeloos. Van gebogen, gehoekt tot afgeschuind, alle speciale vormen zijn mogelijk. Hierdoor zijn de radiatoren in ieder interieur volledig in te passen. Het vooraanstaande verwarmingsmerk staat garant voor state-of-the-art design en een hoogwaardige kwaliteit.

Gehoekt
Wanneer er weinig ruimte is, kan een gehoekte radiator een uitstekende oplossing zijn. Of het nu gaat of binnen- of buitenhoeken, met de radiatoren van Zehnder is het geen probleem. Elke hoek kan door inbouwlengte en inbouwdiepte op maat optimaal worden verwarmd. De afgeronde hoeken en randen zorgen niet alleen voor een fraai uiterlijk, maar zijn ook nog eens veilig voor kinderen.

Gebogen
Voor speciale ruimtes met ronde of halfronde muren zijn de gebogen radiatoren van Zehnder een uitkomst. De stylistische vormgeving past zich compleet aan uw woning aan.

Afgeschuind
Een radiator plaatsen op de zolder? Dat is geen probleem met de afgeschuinde radiatoren van Zehnder. Door deze te plaatsen onder het schuine dak blijft er meer ruimte over voor het meubilair. De radiatoren kennen een extreem kleine inbouwdiepte en op de praktijk afgestemde afmetingen, waardoor de warmtebron exact op de helling van het dak kan worden afgestemd.

Trapleuning
Een radiator als trapleuning? Het is mogelijk met Zehnder. Afzonderlijke elementen, in gebogen of gehoekte variant, vormen tezamen een trapleuning en verspreiden ook nog eens een aangename warmte. Techniek en design gaan hierbij hand in hand: het bijzondere ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling en veel warmtecomfort!

Ruimteverdelers
De keuken afschermen van de woonkamer of de wastafel van het toilet? Dan zijn de ruimteverdeler-radiatoren een goede optie. Door de strakke vormgeving zijn deze ruimteverdelers  een fraaie blikvanger in iedere woonruimte. Bovendien zorgen ze ook nog eens voor een heerlijke warmte in huis.

Meer weten over de maatwerk radiatoren van Zehnder? Neem dan eens contact op met Gunst Warmtetechniek uit Den Haag.

Neem contact op 


Top