slides-tabafbeelding-radiatoren23
slides-tabafbeelding-convectoren1-def
slides-tabafbeelding-radiatoren1-def
slides-tabafbeelding-maatwerk-def
slides-tabafbeelding-convectoren3-def
slides-tabafbeelding-radiatoren2-def
strada-dbe-interior

Warmte Design: de mooiste designradiatoren

Volgens ‘het alles onder één dak’-principe heeft GUNST warmtetechniek uit Den Haag een nieuwe specialisatie aan zijn producten- en dienstenpakket toegevoegd: Warmte Design. De meest mooie, praktische én energiezuinige radiatoren in de meest uiteenlopende ontwerpen, materialen en kleuren voor bij u thuis of in uw bedrijf. Dat is wat wij u te bieden hebben met Warmte Design.

Adviescentrum

Voor een eerste inspirerende kennismaking met Warmte Design bent u, op afspraak, van harte welkom in ons adviescentrum aan de Margaretha van Hennebergweg 61B in Den Haag. Het begrip ‘radiator’ zal bij u daarna nooit meer hetzelfde zijn. In ons adviescentrum kunt u een aantal demo-modellen bekijken van radiatoren en convectoren. U vindt bij ons merken als Jaga, Henrad, Vasco en Zehnder. Maak gerust een afspraak.

Talloze mogelijkheden

Naast de bekende handdoekradiator leveren we ook andere designradiatoren voor de badkamer, voorzien van een handdoekhouder naar keuze. Daarnaast zijn onze maatwerk radiatoren volledig in te passen in ieder interieur en nemen moeiteloos elke vorm aan. Van schuin of gebogen tot meervoudig gehoekt en zelfs als ruimtedeler.

Lage Temperatuur Verwarming

Bespaar op uw energiekosten door uw HR cv-ketel of warmtepomp te combineren met radiatoren die geschikt zijn voor lage temperatuur verwarming. Deze radiatoren verwarmen sneller, gelijkmatiger en nauwkeuriger dan traditionele radiatoren. Onze energiebesparingsadviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Kortom, als u op zoek bent naar een echte specialist op het gebied van designradiatoren, dan bent u bij Warmte Design uit Den Haag aan het juiste adres. Als erkend installateur zorgen we bovendien voor een zeer nette en vakkundige installatie.

Neem contact op 


Lees meer over onze producten en diensten


Top