slides-tabafbeelding-radiatoren2-def
gunst-radiator-vasco
slides-tabafbeelding-radiatoren3-def

Radiatoren in alle soorten en maten

Volgens het ‘alles onder één dak’-principe is GUNST Warmtetechniek uit Den Haag gespecialiseerd in het leveren en installeren van mooie, praktische en energiezuinige radiatoren. Verwarming mag tegenwoordig gezien worden en hoeft niet langer verborgen te worden achter gordijnen of banken. (Design)radiatoren zorgen immers niet alleen voor warmte in huis, maar zijn ook een mooie aanvulling op uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos: van klassiek naar modern en van robuust tot minimalistisch.

Welke radiator past bij u?

Radiatoren zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, afmetingen en designs. Het meest voorkomende type is de paneelradiator, deze heeft een vlakke voorplaat en zorgt voor een snelle warmte-afgifte. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een ledenradiator voor een robuuste, authentieke uitstraling. Soms kan een elektrische radiator een handige oplossing zijn als bijverwarming in bijvoorbeeld de badkamer of een kamer waar snel extra warmte nodig is. Voor wie veel waarde hecht aan een mooie vormgeving, is de designradiator een uitkomst. Verkrijgbaar in bijzondere vormen en materialen: een ware eyecatcher voor ieder interieur.

Lage Temperatuur Verwarming

Bespaar op uw energiekosten door uw HR cv-ketel of warmtepomp te combineren met radiatoren die geschikt zijn voor lage temperatuur verwarming. Deze energiezuinige radiatoren (linkje naar de nieuwe pagina energiezuinige radiatoren/Jaga)verwarmen sneller, gelijkmatiger en nauwkeuriger dan traditionele radiatoren.

Showroom

Voor een inspirerende kennismaking en een goed advies bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom aan de Margaretha van Hennebergweg 61B in Den Haag. Het begrip ‘radiator’ zal bij u daarna nooit meer hetzelfde zijn. U vindt bij ons merken als Jaga, Vasco, Henrad en Zehnder. Maak gerust een afspraak.

Kortom, als u op zoek bent naar een echte specialist op het gebied van (design)radiatoren, dan bent u bij GUNST Warmtetechniek uit Den Haag aan het juiste adres. Als erkend installateur zorgen we bovendien voor een zeer nette en vakkundige installatie.Top