CV-ketel  huren nefit

Een Nefit cv-ketel huren? Al vanaf EUR 27,99 per maand all-in

Zoekt u een cv-ketel voor uw nieuwe woning of is uw oude cv-ketel aan vervanging toe? Veel huiseigenaren geven de voorkeur aan het kopen van een cv-ketel. Maar wist u dat ook mogelijk is om een Nefit cv-ketel te huren? Een mooi alternatief als de investering in een goede cv-ketel nu even niet gelegen komt. Zo bent u voor een klein bedrag per maand verzekerd van comfortabele verwarming en warm water. En dat twaalf jaar lang.

Nefit: zorgeloos comfort en scherpe all-in tarieven

Het huren van een Nefit cv-ketel gaat via een huurcontract met een scherp all-in maandtarief. Hierin zijn de kosten voor aanschaf en onderhoud conform de voorschriften inbegrepen. Eens per twee jaar wordt uw cv-ketel geïnspecteerd en zorgvuldig onderhouden door onze professionele onderhoudsmonteurs. En uiteraard ontvangt u geen factuur van voorrijkosten of arbeidsloon. Ook het vervangen van eventuele onderdelen is het all-in tarief inbegrepen. Mocht er zich onverhoopt een cv-ketel storing voordoen, dan kunt u dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar melden. De storing wordt dan snel en onder garantie verholpen.

Veiligheid gegarandeerd

All-in omvat bij Nefit ook echt alles. Naast een hoogwaardige cv-ketel is in het huurtarief ook het Nefit Veiligheidspakket inbegrepen. Dat betekent dat we bij installatie meteen de oude rookgasafvoer vervangen en een nieuw expansievat monteren. Uiteraard volgt er een nauwgezette controle om de aansluitingen te checken op een eventuele gaslekkage. En tot slot een belangrijke CO2-meting om te uit te sluiten dat er koolmonoxide vrijkomt. Kortom: maximale zekerheid.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U huurt u de cv-ketel direct van Nefit maar wij kunnen u als Nefit premium partner goed adviseren en alles voor u regelen. Ons werkgebied is Den Haag, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Pijnacker, Delft, Midden Delfland en Westland. Ook kunt u meer informatie vinden in onderstaande flyer.

Flyer Nefit cv-ketel huren


Top