aangepastsanitair

Wij plaatsen aangepast sanitair in Den Haag en omstreken

GUNST Warmtetechniek uit Den Haag is de juiste partij voor het installeren van ergonomische sanitaire hulpmiddelen voor badkamer en toilet. U wilt als senior of mindervalide natuurlijk zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Van toiletbeugels en een opklapbare douchestoel tot op afstand bedienbare deuren en lichtschakelaars: wij zorgen voor meer comfort in uw woning.

Advies op maat

Wij hebben alles in huis om uw woning zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies op maat. Daarbij houden we rekening met uw specifieke situatie, wensen en comforteisen. Gemak, veiligheid en schoonheid gaan bij ons prima samen. Geen ontsierende producten, maar mooie en stijlvolle oplossingen.

Ingrijpende verbouwingen niet nodig

Uw woning bestendig maken voor de toekomst is vaak verrassend snel en eenvoudig te realiseren, ingrijpende verbouwingen zijn meestal niet nodig. Wij werken uitsluitend met de beste producten, materialen en merken. GUNST Warmtetechniek levert een uitgebreide range aangepast sanitair, zoals verhoogde toiletzittingen, opklapbare douchestoelen, wandbeugels en toiletbeugels. Onze producten zijn ontworpen en geproduceerd in samenwerking met deskundigen op het gebied van gezondheid, ergonomie, veiligheid en design. Daarnaast voldoen de producten aan alle regels en eisen en zijn gecertificeerd. Een wel zo’n veilig idee!

Domotica voor nog meer comfort

Naast aangepast sanitair, maken draadloze domotica-oplossingen uw woning nog comfortabeler. Denk hierbij aan automatische verlichting, schakelaars om in één keer alle apparatuur in of uit te schakelen, deuren het hekken op afstand openen, de verwarming automatisch regelen: uw comfortinstallateur realiseert dit ultieme gemak voor u.

Kortom, wilt u meer weten over ons aangepast sanitair en domotica-oplossingen voor senioren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze erkende installateurs zijn goed opgeleid en werken uitsluitend met kwaliteitsmerken en de juiste gereedschappen om uw huisinstallaties veilig, duurzaam en energiezuinig aan te leggen.

Neem contact op


Top