Geniet van warmte
Geniet van warmte

Installatie vloerverwarming tot radiatoren in Den Haag en omgeving

De oorsprong van ons bedrijf is geworteld in de aanleg van CV-installaties. GUNST Warmtetechniek uit Den Haag is dus het adres voor nieuwe aanleg, vervanging, reparatie en onderhoud. Door de juiste cv-ketel, vloerverwarming en/of radiatoren te installeren, zorgt GUNST Warmtetechniek altijd voor een aangenaam klimaat in huis. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens nemen wij de complete installatie van uw centrale verwarming uit handen.

Vakkundige installatie

Eigenlijk is het nu volgende zo vanzelfsprekend voor ons dat we het eigenlijk hier niet hadden hoeven te vermelden, zoals het feit dat:

  • Gunst Warmtetechniek altijd zorgt voor een nette en vakkundige installatie van uw cv-ketel, radiatoren, convectoren en/of vloerverwarming.
  • Onderhoud behoud is. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u jarenlang profiteert van een aangenaam klimaat in huis of kantoor. Bovendien worden eventuele toekomstige problemen tijdig opgemerkt, waardoor u onverwachte reparatiekosten voorkomt.
  • Er mogelijk soms toch een storing kan optreden. Want techniek blijft techniek. En Gunst blijft Gunst, inclusief onze snelle reparatieservice voor u.

Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Onze deskundige installateur geeft u graag vrijblijvend advies aan huis. Tevens bent u op afspraak van harte welkom in ons adviescentrum aan de Margaretha van Hennebergweg 61B in Den Haag.

 

Neem contact op

Lees meer over onze merken


Top