slides-tabafbeelding-ventilatie

Aanleg mechanische ventilatie in Den Haag en omstreken

De tijd van natuurlijke ventilatie via ramen, deuren en andere kieren in woningen ligt definitief achter ons. De moderne goed geïsoleerde woning geeft op zijn beurt echter nauwelijks ruimte aan die ‘natuurlijke’ en noodzakelijke ventilatie. Daardoor ontstaan er mogelijk gezondheidsproblemen, veroorzaakt door optredende schimmel en vocht.

Mechanische ventilatieIs dé oplossing voor een constante luchtdoorstroming. Daarom zijn moderne woningen met dit systeem uitgerust. Mechanische ventilatie is een afzuigsysteem waarbij vuile lucht wordt afgevoerd en de toevoer van verse lucht via ventilatieroosters de woning binnenkomt. Om dat rendement van deze noodzakelijke ventilatie in stand te houden is periodiek onderhoud en schoonmaak nodig, voor zowel box als kanalen. Dat doen wij onder andere met onze specifieke GUNST vacuüm borsteltechniek. En wat dat betekent leggen we u graag persoonlijk uit.

Tip: Laat het onderhoud aan uw mechanische ventilatie tijdens het periodieke CV-onderhoud uitvoeren.

Draadloze bediening

Kent u het probleem? U wilt douchen, maar moet naar de keuken om de mechanische ventilatie hoog te zetten? Wij leveren en installeren draadloze bediening bij onze ventilatiesystemen. Zo kunt u in ieder vertrek eenvoudig de ventilatie regelen.

Balansventilatie

Door gebruik van een WTW-ventilatiesysteem, bent u altijd verzekerd van een gezond en comfortabel binnenklimaat tegen een minimaal energieverbruik. Bij gebalanceerde ventilatie (mechanische luchttoevoer en mechanische luchtafvoer) worden de toevoer en afvoer van ventilatielucht op mechanische wijze met elkaar in evenwicht gebracht, waardoor gegarandeerd wordt dat een ´luchtdichte´ woning of gebouw voldoende geventileerd wordt. Als gebalanceerde ventilatie aanwezig is, dan kan de warmte in de afvoerlucht worden benut door middel van een warmteterugwinunit.

GUNST Warmtetechniek uit Den Haag levert en installeert diverse gerenommeerde merken zoals Itho Daalderop, Stork en Vasco.

In de regio Den Haag en omstreken plegen wij regelmatig onderhoud aan de mechanische ventilatie in veel woningen. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak.


Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top