Erkenningen

Gunst Warmtetechniek heeft diverse erkenningen op zijn naam staan. Hierdoor bent u verzekerd van een uitmuntende kwaliteit van het installatiewerk dat wij uitvoeren.

Wij zijn lid van UNETO-VNI

Als lid van Uneto-Vni zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken we volgens de nieuwste normen en richtlijnen. Wij hanteren de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk (AVIC), welke tot stand is gekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

ERKEND (LEER) BEDRIJF

Met een erkende Sterkin Installateur maakt u altijd een veilige keuze. De erkende Sterkin Installateur is niet zómaar erkend. Hij moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo moet hij beschikken over voldoende kennis, werken volgens de juiste normen en in het bezit zijn van de juiste meetapparatuur en goede gereedschappen.

Wij leiden graag jonge gemotiveerde leerlingmonteurs op tot gekwalificeerde monteurs. Wij zijn hiervoor een Kenteq Erkend Leerbedrijf.

KvINL

KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de installatiesector. De essentie van KvINL is het aantonen van kwaliteit. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.


Top