Cv-ketel storing?
Cv-ketel storing?

Storing cv-ketel? Snelle reparatie in omgeving Den Haag

Een defecte cv-ketel zorgt voor veel ongemak. De radiatoren worden immers niet meer warm en een ontspannende douche zit er eveneens niet meer in. Om de installatie weer aan de praat te krijgen, kunt u GUNST Warmtetechniek uit Den Haag inschakelen. Na uw telefoontje gaat onze servicemonteur vervolgens snel bij u aan de slag.  Het eindresultaat is altijd een vakkundig uitgevoerde reparatie met een weer optimaal werkende ketel.

Wat te doen bij een storing?

Noteer eerst de storingcode die verschijnt op het display van uw cv-ketel of thermostaat. Noteer ook het merk, type en bouwjaar van uw cv-ketel. Loop vervolgens onderstaande punten door:

Indien display niets aangeeft:
Controleer of de stekker in het stopcontact zit en of er stroom op het stopcontact staat. U kunt dit eenvoudig doen door bijvoorbeeld een lamp of ander apparaat op dit stopcontact aan te sluiten.

Controleer of de kamerthermostaat functioneert:
Zo niet, vervang (indien aanwezig) de batterijen.

Controleer de druk in de CV:
Is de druk lager dan 1.2 bar vul dan de installatie bij tot de juiste druk. Lees hiervoor onze vulinstructie.

Uw cv-ketel resetten:
Heeft uw toestel een resetknop? Reset uw cv-ketel door deze knop in te drukken. Sommige toestellen maken gebruik van een ontluchtingsprogramma. Afhankelijk van merk en type kan het tussen 5 en 18 minuten duren voor het toestel weer in bedrijf komt.

Controleer of er toevallig een warmwaterkraan (waar dan ook in de woning) drupt:
Zo ja, draai deze kraan goed dicht. Indien een kraan drupt zal de cv-ketel geen warmte afgeven aan de radiatoren.

Wanneer de storing zich blijft voordoen, belt u dan direct voor een afspraak via:

070 - 3099726

Heeft u bij ons een onderhoudscontract en heeft u een storing buiten kantoortijden, bel dan direct en rechtstreeks onze servicemonteur via het storingstelefoonnummer dat vermeld staat in uw onderhoudscontract. Onze servicemonteurs zorgen voor een snelle en vakkundige cv-ketel reparatie in de regio Den Haag.

Neem contact op


Top