gunst-hoofd-cvketelonderhoud

Vakkundig cv-ketel onderhoud in regio Den Haag

Om 24 uur per dag verzekerd te kunnen zijn van warmte en warm water, is regelmatig cv-ketel onderhoud noodzakelijk. GUNST Warmtetechniek heeft voor u twee unieke servicepakketten, met een daaraan gekoppeld onderhoudscontract, samengesteld. Met deze onderhoudscontracten bent u verzekerd van veilige, energiezuinige en optimaal afgestelde apparatuur. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw cv-ketel en lagere stookkosten. Vanaf slechts € 6,50 per maand heeft u de zekerheid van comfortabel warm wonen.Onderhoudscontract

Met regelmatig cv-ketel onderhoud bent u 24 uur per dag verzekerd van verwarming en warm water. Bovendien kunt u uitgaan van een optimaal en veilig afgestelde cv-ketel. Sluit u een onderhoudscontract bij ons af, dan heeft u geen omkijken meer naar uw cv-installatie. Wij plannen automatisch het onderhoud en houden de historie voor u bij. Hierdoor kunnen we adequaat en snel handelen bij eventuele storingen. Met een onderhoudscontract lossen wij storingen altijd snel en in ieder geval binnen 24 uur voor u op. Bij storingen buiten kantooruren hebben wij een speciaal storingsnummer voor u. Bij GUNST Warmtetechniek krijgt u geen beantwoorder of keuzemenu, maar direct contact met onze servicemonteur. Kortom, een onderhoudscontract biedt u volop voordelen!

Eenmalig onderhoud

Wilt u zonder abonnement uw cv-ketel eenmalig laten onderhouden? Ook dat is mogelijk. U betaalt hiervoor
€ 95,- inclusief BTW, voorrijden, maximaal 1 arbeidsuur en exclusief materialen/onderdelen.

Reparatie

Neem bij een storing direct contact met ons op. Onze installateur is dan snel ter plaatse en zorgt voor een vakkundige reparatie in de regio Den Haag. Noteer de storingcode, het merk, type en bouwjaar van uw cv-ketel bij het melden van de storing. Lees hier onze tips bij storingen.

Voor meer informatie over cv-ketel onderhoud of voor het afsluiten van een onderhoudscontract, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij verlenen onze service in de omgeving van Den Haag en omstreken.

Naar onderhoudscontract

Voordelen cv-onderhoud

  • Storingen worden voorkomen
  • Verlengt levensduur
  • Hoger rendement
  • Optimale veiligheid
  • Energiezuinige werking

Kies het onderhoudspakket dat bij u past

Basis pakket

Tarief per maand: € 6,50
incl. BTW (via incasso per kwartaal)

Meer info

Comfort pakket

Tarief per maand: € 10,35
incl. BTW (via incasso per kwartaal)

Meer info


Top